Kai messen
Onderhoud Kai messen
De messen van Kai zijn gemaakt om een heel mensenleven mee te kunnen gaan. Echter moet je ze dan wel goed onderhouden. Zorg er voor dat de messen na gebruik direct schoon worden gemaakt met lauwwarm water en afwasmiddel. Droog de messen daarna direct goed af, zo voorkom je slijtage. Stop de messen nooit in een vaatwasser, dit beschadigd het lemmet van de messen en kan roest veroorzaken. Voor het slijpen van de messen kun je het beste naar een provisionele messenslijper gaan. Op deze manier weet je zeker dat de messen op de juiste hoek worden geslepen.
Kai messen collecties
Kai heeft verschillende collecties te koop waaronder de Kai Shun Classic en de Kai Wasabi Black. De Kai Shun Classic bevat traditionele messen die gemoderniseerd zijn. De eeuwen oude technieken van het maken van de lemmeten is blijven bestaan, hierdoor zie je de verschillende lagen staal die je er in het lemmet. Iets goedkoper is de Kai Wasabi Black collectie. Deze is ontworpen om het gebruik van kwalitatief goede messen, thuis, betaalbaarder te maken. De prijzen liggen dus wat lager dan de andere collecties van Kai. Benieuwd naar de messen van Kai? Bekijk de collectie. Graag ook andere messen bekijken? Ook dat kan bij Cookinglife.